New York Post

Sixteen and stagnant

‘Big Brother’: Worst. Season. Ever.

- GREGORY E. MILLER

I’ve g n f w k , and i’m ady o call : o fa , wo a on of “Big

Brother.” e . t umm al y apl a b n a ound nc 2000, and i’m bo p oud and a am d o ay i’ n ually y p od . t comp on, w c clud a g oup of ang n a ou and co d y mo , o a y, ’ ba cally Dump of mod n l on. t p opl a obnox ou , c all ng a up d and y a on a l a on p on un a ound nak d.

in my book, o a all p f c ly l g ma a on o wa c .

Unfo una ly, w l 16 a on of “B g B o ” d l ng on

all of o f on , ’ lack ng mo n c a y of l m n : mom n um.

in o d fo ow o wo k, n d o b d . P opl n d o a ac o . W n d lla n . P opl n d o wan on ano ou of ou o badly y w ll do c azy, a onal ng — c am, p o ok , c y.

t a on, w ’ ju go a g oup of la g ly m llow dud — nclud ng N w Yo k v c o a rafa l , w o’ a n ng a an mp y opp ng bag — w o all m con n wo k ng og a f nd . eac w k, ou a a w ol a g on p on and y p y muc unan mou ly o m ou . i ’ bo ng, no ma ow muc ow’ d - o a mp o man pula ua on.

t n d o b a pow f ac w k, w n wo n w “h ad of hou old” a c own d a nd of ac t u dayn g p od . in ad, i’m f nd ng my lf no ca ng n l a b cau y’ all go ng o do am ng.

t ’ op , oug . t w k, na al-y-bu - pl a an N col F anz l con d ng nom na ng qu n b F ank G and (A ana’ alf-b o ) fo c on — w c would b a majo mo . Bu ’ uncl a f a gu o do . Mo mpo an ly, ’ uncl a f a w ll n al gam a muc .

Of cou , a u ual p obl m of o ly c p d d a y oom gm n — w n con an n a oundp oof oom o a oug w Am ca — and Jul C n’ obo c o ng.

On ng’ fo u : i don’ know ow muc long i can ck a ound f no -f con nu .

O , w o am i k dd ng? A long a a ab , i’m ll go ng o wa c .

 ??  ?? le o l c ze i n n a Fr e ki n e a d Fr n a G r a ri o i t el c i Fa V a r
ORANGE AID: Julie Chen hosts “Big Brother.”
le o l c ze i n n a Fr e ki n e a d Fr n a G r a ri o i t el c i Fa V a r ORANGE AID: Julie Chen hosts “Big Brother.”

Newspapers in English

Newspapers from United States