A BOMBSHELL BAR

Veranda - - DESIGN STUDY -

THE OWN­ERS HAD PLANNED to take the sun­room off the house, but Cav­in­win­frey pre­vailed with an al­ter­nate vi­sion. “I thought it was im­por­tant to have a for­mal bar off the liv­ing room. In larger homes like this, peo­ple want to re­treat to in­ti­mate set­tings to talk and visit,” the de­signer notes. She added a cop­per cupola, then re­peated its oc­tag­o­nal shape in a laser-cut mar­ble floor pat­tern. Pen­lights in­side the shelv­ing cast a fes­tive sheen on the green lac­quer walls, ceil­ing, and cab­i­netry. “It’s like a so­lar­ium-slash-bar, serv­ing up so many de­lights, from the bold play of light to the 360-de­gree view of the gar­den.”

The slip­per chair fab­ric is by Manuel Canovas. Ban­quette fab­ric, Hill Brown

Newspapers in English

Newspapers from USA

© PressReader. All rights reserved.