Mangësi të trashëguara që vazhdojnë të na ndëshkojnë

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga KIÇO BLUSHI

Mund

të ndjehesh i turpëruar nëse në një dasmë nuk i hedh lekë, euro ose dollarë çiftit që martohet dhe sazexhinjve sidomos kur luajnë “Napolonin”…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.