Drejtoresha e Liceut: Nuk kam asnjë prononcim, çështja po ndiqet nga MAS

Gazeta Shqiptare - - EKONOMI -

E pyetur nga "Gazeta Shqiptare" në lidhje me këtë çështje, drejtoresha e Liceut Artistik në Tiranë, Valbona Gavelli thotë se nuk ka asnjë prononcim nga ana e saj. "Unë nuk kam asnjë prononcim, pasi rastin e 19- vjeçarit Drini Sallaku po e ndjekin Ministria e Arsimit dhe Drejtoria Arsimore Rajonale në Tiranë. Vitin e kaluar Drini hyri në konkurs por nuk arriti të kalonte", - u shpreh drejtoresha.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.