TRAJNERI I PARTIZANIT

Gazeta Shqiptare - - EKONOMI -

Partizani

dhe mbi të gjitha trajneri Mark Iuliano janë në garë me kohën për t'i rikthyer të kuqtë sa më shpejtë te fitorja. Ambienti rreth skuadrës duket i duhuri, për këtë del garant tekniku italian: "Skuadra është e qetë dhe po kalon një moment të mirë. Të gjithë janë të vetëdijshëm për atë që po kalon ekipi dhe të gjithë po

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.