Iuliano: Përgjegjësia është imja, do rikthehemi

Gazeta Shqiptare - - EKONOMI -

punojnë për ta sjellë aty ku duhet". Partizani e ka të ndalur të gabojë, por Iuliano nuk dëshiron të parashikojë së çfarë do të ndodhë kundër Teutës. "Nuk mund ta parashikoj se çfarë mund të ndodhë. Kemi luajtur 4 ndeshje, disa mirë e disa jo mirë, kjo gjë më shqetëson. Unë jam i lumtur me atë që japin djemtë në fushë, nuk na mbetet gjë tjetër vetëm të punojmë dhe të pasqyrojmë anën pozitive në fushë, duke nisur që nga ndeshja kundër Teutës". Iuliano nuk e mohon faktin që presioni në skuadër është i madh. "Presioni në skuadër është i mjaft i madh, por këtë do të doja ta mbajë unë përsipër, ndërsa lojtarët të mendojnë vetëm për ndeshjen. Të gjithë përgjegjësitë do t'i marr mbi vete, shpresoj që futbollistët të çlirohen nga kjo dhe të arrijnë rezultat e pritura".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.