KATËR DEPUTETËT E PD “IKIN” TE PR

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Marrëveshja mes PD dhe PR për të krijuar një grup të ri parlamentar ka bërë që 4 nga të zgjedhurit demokratë të deklarojnë se do të jenë pjesë të grupit të PR. Nadire Meçorapaj, Fatbardha Kadiu, Isuf Çela dhe Hekura Hoxhalli janë 4 deputetët e PD që kalojnë te PR. Pjesë e grupit do të jenë Mediu dhe një nga aleatët e Bashës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.