PRECEDENTI

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Ambri Sinakoli është arrestuar dhe në qershor të vitit 2016. Ndalimi i tij u bë gjatë aksionit për arrestimin e Florenc Çapjes, Ardian Çapjes dhe Bledar Muçës, pasi kishin qëlluar me armë në drejtim të policisë. Ndalimi i Ambri Sinakolit bashkë me katër persona të tjerë u bë me dyshimin se kanë kryer veprime që pengojnë në zbulimin e së vërtetës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.