DJALI ME PUSHIME, DYSHOHEN TË NJOHUR

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Pas denoncimit për grabitjen, Policia ka shkuar në vend duke kryer veprimet procedurale dhe për të fiksuar gjurmë të mundshme të autorëve. Bazuar edhe në dëshminë e kryefamiljarit, dyshohet se ata janë të njohur të familjes dhe se ata kanë qenë në dijeni të shumës së parave që mbaheshin në banesë. Autorët janë organizuar për të kryer grabitjen kur çifti i të moshuarve kanë qenë vetëm në shtëpi, çka shton dyshimin se ata kanë pasur informacion të saktë se djali i familjes ndodhej me pushime.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.