PERSONA

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

të maskuar me veshjen si të forcave të RENEA- s dhe të armatosur janë futur natën në vilën e biznesmenit në Kavajë, ku pasi i kanë kërcënuar e dhunuar, kanë arritur të marrin në total një shumë prej rreth 2.7 milionë lekësh të rinj. Më pas ata janë larguar dhe policia nuk ka arritur ende t'i identifikojë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.