KULLA E PREK CALIT, BASHKIA: ISHIM TË DETYRUAR TË NDËRHYNIM

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Debati Malësisë shtëpinëDoshi,Doshi kryetarinshtëpisë deputetit kryebashkiakuakuzoni për cili së së e e Doshi, rrafshuarkullën Bashkisë deklaronPrek Madhe deputetini MalësisëpërmesCalit.e është shembur tashmë,Toninse Ndrysheështëe njësë ndezur PS- Marinaj Madhe, deklaratetë ka së, nip nga Prek shkuaredhe Paulini për Prek pretendimetToninCalit më për prishjenSterkaj deputetiCalit.në shumë. Marinaj,shtyp, Vermosh Deputetidhee e TomNë hedh të poshtë ndërhyrëbëhenqenë rrugë në jozyrtarepa pretendimetpozita vetëmleje ndërtimi.shumëjemite punimetdhe vënëtë “deklaronBashkia vështira,në e dijenireja Malësise që pasitë bashkiakanë restaurimitka e Madhekohë nisurka që të ka të në kullësjemitë miratojmëgatisë Prektë bëjmë projektinCalit. të Kemi gjithëe një pritur dokumentacioningrupi dhe shqiptareshkemi premtuarligjor tanë dhese në diasporë.ligjore. Është Por, spekuluar,askush nuk dukeka ardhur kaluar me përmbinjë kërkesë Bashkinë, pasipër figurën matrapazët legjendareduket setë Prek kanë Calit. matur Kanë ndjeshmërinëmenduar se tonë çfarëdo të ndërtojnë privatisht dhe jashtë çdo ligji e morali, ne do të heshtim, duke u lënë atyre hapësirë që të ndërtojnë dhe ta përdorin për vete emrin e banesën e Prek Calit, për biznes. Ky do të ishte krim që nuk do na e falnin shekujt. Miq të mediave, më kuptoni, me shumë dhimbje, por Bashkia ishte e detyruar të ndërhynte. Shqiptarët e diasporës duhej të paraqiteshin në Bashki dhe u premtoj që sot, le të sjellin projektin dhe dokumentacioni ligjor do të jetë gati, në kohë rekord”, thuhej në njoftimin e Bashkisë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.