FJALEKRYQ 1

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

1. Është pjesë e operas. 4. Është ndodhi. 10. Me të nxjerrin një motër. 11. Gjysma e bëmave. 14. Sjellin shi. 15. Priten nga meridianë. 18. Metheny kitarist. 21. Kështu janë të burgosurit e ndërgjegjes. 22. Një Baba përrallor. 23. Kështu janë sëmundjet që marri dhenë. 25. Skuadër greke 26. Fillojnë lejen. 27. Opera e Mascagni- t. 28. Kërkojnë talent. 29. Fund anglez. 31. Mbyllin komentin. 32. Veshje indianesh. 34. Fillojnë nesër. 35. Eshtë edhe ajo ritmike 38. Mbyllin planet. 39. I absurdit ai i Eugene Ionesco- s. 40. Janë në skaje. 42. Emri i De SaintExupery. 44. Të fundit në spital. 46. Fillojnë rubrikën. 47. Eshtë e re pas Krishtit. 48. Pak serivilizëm. 50. Një numër femrash. 51. Eshtë për t'u kremtuar 52. Eshtë goditsëse në shpërthim. 1. Inicialet e Moravia- s. 2. Një pjesë e kopertinës. 3. Estë mjet primitiv lundrimi. 5. Kalendat që nuk vinin kurrë. 6. Nuk ka në Hënë. 7. Fillojnë atletikën. 8. Një ushtarak me numër. 9. Mund të jenë skulptorë dhe aktorë. 11. Kërcejnë me tutu. 12. Janë ndeshjet kualifikuese. 13. E ka të paktën një prind me ngjyrë një i tillë. 16. Ishulli i Kolosit. 17. Pak likantropi. 19. Janë ufo. 20. Janë të dërguar në kongres. 24. Mund të jenë moline të tilla. 25. I dha fillin Tezeut. 28. Mund të jetë kursimi 30. I famshëm ai i Anne Frank. 32. Kanë nga tre muaj. 33. Fundi i një fukarai. 36. Një listë me kus kus. 37. Para Lanka për ishCeylonin. 41. Lila këngëtare. 43. Eshtë edhe ajo Mistral. 45. Eshtë lloj papagalli. 49. Artikull spanjol.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.