KERKESAT

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

1. Të dorëhiqet Bordi i Administrimit dhe administratori

2. Të amendohen disa nene të Ligjit për Arsimin e Lartë

3. Të rriten financimet për universitetin

4. Transparencë për korpusin universitar

5. Të iniciohet një debat ndëruniversitar, me qëllim forcimin e rolit të UT

6. Negociata me Ministrinë e Arsimit, Kryeministrinë dhe Komisionin e Medias për zgjidhjen e situatës

7. Përshkallëzim të reagimeve deri në grevë në rast se kërkesat nuk merren në konsideratë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.