MË I MIRI

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Guri dhe Alijev, për vetë faktin që kanë vendosur takimin, marrin merita në atë 90 minutësh, që u luajt në transfertë. Paraqitje mjaft të mirë ka bërë edhe portieri, Koliçi, i cili, sidomos në pjesën e dytë, ndali disa goditje në kuadrat. Për Lushnjën, pavarësisht humbjes, vlen të përmendet paraqitja pozitive e Papës, jo vetëm për tentativat drejt kuadratit, por edhe për lojën e zhvilluar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.