Replika në "Facebook": Korçarë, zbardhni akordin

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Pas deklaratës së Skënderbeut, ka replikuar menjëherë klubi i Flamurtarit përmes faqes zyrtare në "Facebook". Ja postimi i plotë i vlonjatëve: "Sikundër e kemi përmendur edhe në deklaratat tona të mëparshme, në asnjë moment nuk kemi dashur të akuzojmë asnjë prej rivalëve në garë. Çdo deklaratë ka patur për qëllim denoncimin për standartet e dyfishta apo shumëfishta të FSHF- së dhe përgënjeshtrimin e deklaratës 'FAKE' mbi ndjeshmërinë e FSHF-së. Duke shprehur keqardhjen për ndërhyrjen tuaj nga një këndvështrim i juaji, i gabuar ose jo, dhe duke ju kujtuar se 'qarja' nuk është pjesë e karakterit të skuadrës dhe qytetit të Vlorës, ju ftojmë të zbardhni edhe dakortësimin midis dy klubeve tona për shtyrjen e ndeshjes, sipas pretendimeve të FSHF-së për konsensusin. Në këtë mënyrë mund të zbardhim të vërtetën për opinionin public".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.