APELI PËR TIFOZËT

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Administratori i Flamurtarit përsërit kërkesën e tij për tifozët. "Çdo fyerje për familjarët e Dukës është fyerje për ne. Është e pahijshme kjo. Dukën le ta ironizojmë dhe kritikojmë drejtpërdrejtë. Të jemi civil dhe agresiv kundër tij, por jo fyerje familjare. Nëse do të kemi të tilla, do ta mbyll vetë stadiumin. Kam bindjen se tifozët do të na bëjnë ndonjë gjë të bukur, le ta kthejmë në festë këtë ndeshje".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.