“Mora siguri nga shteti shqiptar”

Panorama Sport (Albania) - - SHUMËSPORTËSH -

"Kampionati Europian është gara më e mirë dhe më e rëndësishme që organizohet nga federata. Ky event do të transmetohet në të gjithë botën. Peshëngritësit më të mirë të Europës do të garojnë në pedanë. Ka qenë kampionati Europian për të rinj në Durrës nisma për të organizuar një Europian në Shqipëri. Jam shumë i sigurt që federata shqiptare dhe shteti shqiptar janë në gjendje të organizojnë edhe kampionate botërore", tha ndër të tjera kreu i EWF, Antonio Urso.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.