Suedezi Ibrahimo i : % ë je "# i # jë "a a"ortë dhe luaj "ër Brazili#

Panorama Sport (Albania) - - ICIO NI 21-TE -

Një imazh gjigant, ngjitur me një atë të një luani, ju uron mirëseardhjen në një nga hotelet më të mira në qytet. Kush tha që Ibrahimoviç është lënë jashtë kupës së Botës? _latan sapo zbriti në Rusi e theu akullin. "Gjermanët janë një makineri, ata gjithmonë punojnë mirë dhe do të jetë e vështirë për Suedinë. Nëse më duhet të zgjedh një skuadër për të parë, atëherë është Brazili. Mendoj që ata janë të vetmit, të cilët mund të bëjnë gjëra të ndryshme në kupën e Botës. I veshur me një bluzë me kapuç të ngjitur dhe xhinse gri dhe atlete "sneakers". Për t'u përmendur fakti që nuk kishte asnjë sponsor, ai prezantoi zyrtarisht "wisan" me të gjitha modulet e reja teknologjike. _latan u mundua ta kthente çdo pyetje me batutë. Disa tifozë shumë afër skenës nuk mund ta besonin që ai ishte afër shpërthimit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.