Futbollistë

Panorama Sport (Albania) - - 15 -

të Skënderbeut synon të marrë skuadra e Kukësit. Lilaj, Gavazaj dhe Dita janë lojtarët e përfolur gjatë ditëve të fundit, si alternativa për t'u bërë pjesë e verilindorëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.