VITE

Panorama Sport (Albania) - - 15 -

jashtë të gjitha kompeticioneve europiane dhe 1 milion euro gjobë, është dënimi

që UEFA ka dhënë për Skënderbeun me akuzën e trukimit të ndeshjeve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.