Rinisin kërkimet për fantazist

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Merkatoja në hyrje mbetet pezull. Edhe pse Tirana ka një listë të gjatë emrash që synon të afrojë për të pretenduar trofe pas rikthimit në elitë, mungojnë zyrtarizimet. Pasi nuk u arrit marrëveshja me Marko Cetkoviç, drejtuesit po mendojnë për planin "B". Domosdoshmëria për të gjetur një fantazist është evidente, megjithatë vështirësia është te gjetja e të duhurit. Në të njëjtë kohë synohen dy portierë, dy qendërmbrojtës, një mesfushor dhe një sulmues.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.