El Periodic D'Andorra

La cultura popular es dona cita a la festa de Sant Antoni

La Massana rebrà artistes com Sara Núñez o Ladis Baró

- @PeriodicAN­D

Aquest dimecres 17 de gener, la Massana celebrarà la festivitat del seu patró amb la tradiciona­l escudella, a partir de les 13.00 hores, a la plaça de l’Església. La celebració es reprendrà al vespre amb el Sant Antoni Música, el qual s’allargarà fins el pròxim diumenge 21 de gener. El tret de sortida es donarà amb la jove cantautora andorrana Sara Núñez, qui actuarà a un espai poc habitual per a un concert: el planetari instal·lat a la plaça de les Fontetes.

Un dels plats forts del festival serà el mateix dimecres amb la Ludwig Band, la banda que està revolucion­ant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric. El sextet d’Espolla portarà al teatre de les Fontetes el seu darrer treball, Gràcies per venir, del qual encara queden entrades disponible­s, a un preu de tres euros, a la plataforma 4tickets. La jornada de dimecres la completarà Ladis Baró, un talent andorrà emergent que, acompanyat d’Oriol Vilella i Lluís Cartes, posarà en escena una proposta pop molt interessan­t. L’actuació serà a la Minjadora del Sinquede, el bar de les Fontetes.

El SAM continuarà fins diumenge amb un ampli cartell de tots els estils musicals, des del clàssic-experiment­al de Mireia Clua fins el jazz de Kic Barrock o la música indie de Speacker Cabinets. Finalment, dissabte serà el torn de l’altre cap de cartell, Lluís Gavaldà,

el qual estarà acompanyat per Joan Pau Chaves. Aquest concert també requereix entrada prèvia a 4tickets.

ÈXIT/ EL PLANETARIU­M, TOT UN Tot i que l’Estelarium es va tancar per Reis, el Planetariu­m Go s’ha mantingut obert fins aquest darrer diumenge, 14 de gener, elevant-se la xifra d’espectador­s fins els 4.467.

 ?? COMÚ DE LA MASSANA ?? Imatge d’arxiu de l’escudella de Sant Antoni a la Massana.
COMÚ DE LA MASSANA Imatge d’arxiu de l’escudella de Sant Antoni a la Massana.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra