El Periodic D'Andorra

La tripulació del Ford #619 puja posicions i s’ubica en el Top15

Llovera, Llobera i Torres finalitzen l’etapa 10 de 612 quilòmetre­s amb un crono de 4h42’40’’

- EL PERIÒDIC

Albert Llovera-Margot Llobera-Marc Torres van finalitzar el bucle pels voltants d’Al Ula, 612 km dels quals 371 cronometra­ts, en una gran 15a posició, amb un registre de 4h42’40”. És evident, que se sobreposen al cansament i a la tensió de les darreres setmanes pensant a complir l’objectiu inicial. Acabar el Dakar 2024!

En aquesta antepenúlt­ima etapa la tripulació del camió #619 es va mantenir molt concentrad­a i amb un ritme regular que els va portar a estar a tot el recorregut prop del top15 de l’etapa. Al final van creuar la línia d’arribada, ubicada a l’assistènci­a d’Al Ula, a l’esmentat 15è lloc, però amb tres rivals que els van superar a la línia de meta per menys de 8’, o sigui que estar entre els 10 millors ha estat molt a prop.

A la provisiona­l se situen a la 17a posició. Millorar posicions en aquest cas és molt complicat tret que els rivals tinguin problemes, les diferèncie­s són molt àmplies.

Per la seva part, Llovera va valorar el recorregut d’aquesta desena etapa: «Pistes sots, sorra, pedres i sobretot molta pols, una pols que en alguns moments ens ha dificultat la visibilita­t i hem hagut de baixar una mica el ritme. També són complicade­s les zones de trial, fins a Toni Bou ho tindria complicat. A les zones ràpides també hem corregut molt, quan la pols ens ho permetia. Sens dubte en general una especial amb moltes trampes en què és fàcil quedar-se tirat». A més, va comentar la dificultat que van tenir al final del recorregut: «En els darrers quilòmetre­s ens hem acumulat molts vehicles de diferents categories. Teníem un ritme molt semblant, ha estat complicat arribar a la meta. Estem molt contents de superar un dia més de competició. L’objectiu és cada cop més a prop».

La 11a etapa, penúltima del Dakar 2024, no serà un passeig cap a l’assistènci­a de Yanbu. L’especial de 480 km és coneguda pel risc extrem que hi ha per als pneumàtics.

 ?? FOTOESPORT ?? Els tres tripulants al camió a Al Ula.
FOTOESPORT Els tres tripulants al camió a Al Ula.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra