El Periodic D'Andorra

Jose Roger, Francisci i Rabat s’alcen com a guanyadors de la G2

Les GSeries arriben a la meitat de la competició nacional automobilí­stica sobre gel

- EL PERIÒDIC

Els participan­ts del segon lliurament de les Anbank GSeries 2024 també van gaudir d’una gran expectació. Els aficionats van tornar a situar-se a la zona nord del traçat del Circuit Andorra – Pas de la Casa, tot i que els termòmetre­s es van situar per sota dels 0°, quan el sol «se’n va anar».

Màxima competitiv­itat a la pista de les instal·lacions del Port d’Envalira. Els pilots ansiosos de jugar les seves cartes van posar tot de la seva part des de l’inici per aconseguir el triomf.

Entre els Side by Side, l’esperada lluita entre Jose Roger i Joan Lascorz es va decantar a favor del primer, així doncs 2 de 2 per al campió de les darreres edicions de la categoria.

El pilot francès Yannick Francisi va aconseguir el seu primer triomf en dura lluita amb Antonio Otero, que va repetir segona posició i Alex Español «Sito» que en el seu retorn a la pista andorrana es va situar al podi del Clio ICE Trophy.

Tito Rabat i Marc Font tampoc van decebre els que esperaven el seu particular duel als ICE Gladiators. Va vèncer les dues curses disputades (G3 i G4) l’excampió del món de Moto 2, amb el pilot de la FMA en segona posició.

Les baixes temperatur­es van arribar amb retard. La possibilit­at d’haver d’anul·lar la G2 va estar a la ment dels organitzad­ors durant bona part de la setmana passada. Les altes temperatur­es enregistra­des a 2400 metres d’altitud van provocar que l’equip de pista del Circuit Andorra no pogués treballar amb normalitat.

La temperatur­a va baixar en picat 48 hores abans de la celebració del segon meeting de les Andbank GSeries 2024 i l’esmentat equip de pista es va posar a treballar en el condiciona­ment d’un traçat, no previst inicialmen­t, perquè la G2 es pogués disputar.

Finalment, es va córrer en un recorregut curt, però molt tècnic a la zona nord del circuit, que alguns pilots van qualificar d’atractiu. A més,

es va rodar en sentit invers a l’habitual. Un cop finalitzat el lliurament de trofeus del meeting, Alex Bercianos (Director del Circuit Andorra – Pas de la Casa) es mostrava satisfet. Aquestes eren les seves paraules: «De moment satisfacci­ó, malgrat les dificultat­s que hem tingut amb les altes temperatur­es, hem pogut dur a terme els primers meetings de la present edició de les Andbank GSeries, és a dir, el 50%. A partir d’ara tenim un marge de deu dies en què, per poc que la «meteo» ens ajudi, podrem treballar, tant a les instal·lacions en general com a la pista en particular, per tenir-les en les millors condicions per a tots aquells que ens visitin».

 ?? EL PERIÒDIC ?? Un instant de la competició.
EL PERIÒDIC Un instant de la competició.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra