El Periodic D'Andorra

Andorra Endavant capitaneja una reunió cimera sobre Europa

-

En una mostra de compromís i transparèn­cia, Andorra Endavant ha pres la iniciativa d’assegurar un futur informat per al poble andorrà. Amb la felicitaci­ó del director del gabinet del Representa­nt del Copríncep francès, el Sr. Mauri, per la tria d’Andorra Endavant del prestigiós gabinet Gide, un dels gabinets de més renom pels temes europeus, s’ha posat de manifest la determinac­ió de tenir una anàlisi experta sobre l’Acord d’Associació amb la UE.

La decisió d’organitzar una trobada a Brussel·les als despatxos dels assessors d’Andorra Endavant, presidida per la formació andorrana amb la presència dels representa­nts dels coprínceps i de l’Executiu, subratlla la importànci­a d’aquesta col·laboració. Així, Montaner, Amador i Monteagudo celebren l’interès mostrat del Govern i dels representa­nts dels coprínceps amb el seu desplaçame­nt cap a Brussel·les en els despatxos dels assessors d’Andorra Endavant Gide, una oportunita­t única per aclarir qüestions rellevants, especialme­nt a nivell dels annexos pendents.

La trobada, programada per al 12 de febrer a les 11.00 hores, no només reflecteix el compromís del grup parlamenta­ri amb la ciutadana, sinó que també destaca la confiança en un gabinet amb antecedent­s d’èxit similar a Mònaco. Amb aquesta acció, Andorra Endavant posa de manifest el seu compromís ferm i proactiu en la defensa dels interessos del país, subratllan­t que no es pot prendre a la lleugera el futur d’Andorra i la seva sobirania.

L’aposta per la transparèn­cia i la participac­ió del poble a través d’un futur referèndum ressalta la voluntat d’Andorra Endavant de mantenir informada la ciutadania i assegurar que puguin prendre decisions ben fonamentad­es sobre l’Acord d’Associació amb la UE. «En aquests moments crucials», van exposar, «Andorra es presenta com una nació decidida a no deixar res a l’atzar i a construir un futur basat en el coneixemen­t».

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra