El Periodic D'Andorra

Mijares: «Veníem a jugar totes les nostres cartes»

L’esquiadora acaba amb una sensació agredolça en no poder completar la prova que disputava a casa seva

- EL PERIÒDIC ESCALDES-ENGORDANY

Ahir es va disputar l’eslàlom de la Copa del Món de Soldeu en el qual corria Carla Mijares amb el dorsal 51. L’andorrana no va poder completar la primera mànega però es va endur tota l’estima del públic que li va donar un suport incondicio­nal. Mijares no va poder finalitzar però marcava el 58è crono al primer sector amb +0.55, mentre que al segon sector passava amb +1.71 i amb el 56è temps. Després, però, no va poder continuar, finalitzan­t així la seva participac­ió a aquesta Copa del Món a casa.

/ OBRIDORS DE LA COPA DEL MÓN Ahir la Copa del Món va tenir també la presència dels obridors andorrans, que en van ser Pirmin Estruga, Salvador Cornella i Pere Cornella i Marc Fernández, aquests a la primera mànega, mentre que a la segona ho va fer també Eric Ebri.

Salvador Cornella, que va ser el primer obridor ahir, parlava de la feina feta prèviament per tenir la pista Avet en perfecte estat: «Una pista molt exigent en unes condicions molt bones, s’ha fet una molt bona feina per part dels derrapador­s i de l’organitzac­ió perquè avui ha fet una nevada

bastant important i era difícil tirar-ho endavant, però s’ha aconseguit que surti el gel i és una pista bastant segura».

Cornella, per la seva banda, va portar la càmera que va obrir la cursa, i va destacar la satisfacci­ó de formar part d’aquesta Copa del Món: «Per mi fer d’obridor aquí és un gran honor. Poder estar competint amb les millors del món va molt bé i és molt divertit. Avui la neu està molt bé, una mica millor que ahir al gegant, més dura, i el traçat és exigent, però divertit, i estic molt content d’estar aquí».

Igualment, Estruga va destacar l’estat de l’Avet: «Les condicions han sigut espectacul­ars, l’organitzac­ió ho ha fet perfecte, ja s’ha vist, i el traçat no era molt complicat però és un ‘pistón’ i això fa que sigui complicat».

 ?? FAE ?? Carla Mijares a la prova. ▶▶
FAE Carla Mijares a la prova. ▶▶

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra