El Periodic D'Andorra

Tots units per València

L’FC Andorra i el Llevant UD acorden ajornar el seu partit i mostren solidarita­t per les víctimes de l’incendi

- JOAN JIMéNEZ ESCALDES-ENGORDANY

L’FC Andorra es va unir a la demanda del Llevant a LaLiga per ajornar el partit entre els dos conjunts que s’anava a disputar avui al Ciutat de València. Ambdós clubs volien suspendre el matx amb motiu de l’incendi que hi va haver dijous a un edifici del barri de Campanar de València, i van expressar el seu suport a les víctimes de l’incident i van sol·licitar a LaLiga poder ajornar el partit per tal de respectar el dol produït per l’incendi, demanda que va ser escoltada i acceptada per l’entitat. Es desconeix quan se celebrarà el duel entre els granota i els tricolor.

El Llevant va publicar ahir al matí un comunicat expressant la seva voluntat de demanar a l’organitzac­ió ajornar el partit, a més d’agrair l’encomiable feina dels serveis d’emergència que van ajudar a palliar l’incendi així com mostrar el seu suport a familiars i amics de les víctimes. L’FC Andorra, a les 11.04 hores, va publicar un comunicat on donava suport a la petició dels granota per ajornar el matx i va expressar també el seu dol pel succés. LaLiga va acceptar la petició dels dos conjunts i l’FC Andorra va publicar ahir al matí la confirmaci­ó de la decisió d’ajornar el partit via X.

L’incendi ha colpit fortament a la ciutat de València i als clubs de la comunitat autònoma. El Valencia

CF també va sol·licitar cancel·lar el seu partit de LaLiga EA Sports contra el Granada a la localitat andalusa. Així mateix, el Llevant va mostrar la seva solidarita­t des del minut u, ja que l’encarregat de material del club granota, Javier Ramos, va aproximar-se a les inmediacio­ns de l’edifici per portar roba per a les persones afectades, tal i com va informar el màxim dirigent del Llevant, Pablo Sánchez, ahir en una roda de premsa. El director esportiu, Felipe Miñambres, va declarar ahir que «ara mateix el més important és això i l’esportiu vindrà després».

L’FC Andorra va adherir-se a la demanda dels granota d’ajornar el matx i va mostrar el seu dol per les víctimes

L’encarregat de material del Llevant UD, Javier Ramos, va proporcion­ar mantes a les persones afectades

 ?? LEVANTE UD ?? L’estadi Ciutat de València, on s’havia de disputar el partit entre el Llevant UD i l’FC Andorra.
LEVANTE UD L’estadi Ciutat de València, on s’havia de disputar el partit entre el Llevant UD i l’FC Andorra.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra