El Periodic D'Andorra

Duels directes per Europa i permanènci­a

Jornada d’enfrontame­nts directe tant a la part alta com a la part baixa. D’una banda, FC Santa Coloma i Inter es veuran les cares per Europa i qui sap si pel títol. Per baix, Atlètic Amèrica i Esperança disputaran un partit que pot ser decisiu per la perm

-

CF ATLÈTIC AMÈRICA CF ESPERANÇA DISSABTE, 20.30 H.

L’última jornada de la segona volta començarà amb un plat fort en la lluita per la salvació. Atlètic Amèrica i Esperança es veuran les cares en un partit que suposa molt més que 3 punts per a tots dos equips. I és que es tracta de l’últim, contra el penúltim. Ara mateix, tots dos equips estan separats per només 2 punts, així que una victòria de l’Amèrica, deixaria l’Esperança en descens directe. En canvi, si guanyen els de Richard Imbernón, faran un pas de gegant per, com a mínim, consolidar la promoció, deixant el seu rival d’aquesta setmana molt ferit.

CE CARROI

ATLÈTIC ESCALDES DIUMENGE, 11.00 H.

El diumenge començarà amb un duel entre dos equips amb dinàmiques absolutame­nt oposades. El Carroi arriba a la cita davant l’Atlètic Escaldes havent sumat només 1 punt dels últims 18 en joc. En canvi, els escaldencs afronten el partit d’aquest cap de setmana amb 18 punts a la butxaca dels últims 21 (12 de 12 en les últimes 4 jornades). Una reacció del vigent campió que Dani Luque voldrà mantenir per continuar mirant amunt. El Carroi, que ja coneixerà el resultat del ‘Amèrica-Esperança’ necessita punts, ja que hores d’ara marca la salvació amb 4 de marge sobre el perill.

UE SANTA COLOMA FC ORDINO DIUMENGE, 13.30 H.

Duel a la part alta entre UE Santa Coloma i FC Ordino. El líder necessita punts, donat que acumula 3 empats (tots a 0) en les últimes 5 jornades. Els groc i negres necessiten imperativa­ment puntuar, i més sent una jornada amb enfrontame­nt directe entre els seus rivals a la part alta. Els colomencs fa dos partits sencers que no marquen, però atenció: en fa 6 que no encaixen: l’últim gol en contra va ser el 10 de desembre. De la seva banda el FC Ordino sap que si guanya el partit, farà un pas de gegant en la possibilit­at d’assolir, com a mínim, la tercera posició. Els ordinencs han puntuat en 7 dels últims 8 partits, així que voldran continuar amb aquesta bona dinàmica.

FC SANTA COLOMA INTER CLUB ESCALDES DIUMENGE, 16.00 H.

Un dels partits més destacats de la jornada 18 serà el duel directe en la lluita per Europa i potser fins i tot, pel títol. FC Santa Coloma i Inter Club Escaldes se la juguen cara a cara en un partit que pot marcar tendència per a tots dos equips. Ara mateix, els escaldencs són segons, i els colomencs, tercers, amb 4 punts entre tots dos. L’Inter és l’equip més golejador de la Multisegur Asseguranc­es, però arriba després de perdre la setmana passada en el derbi contra l’Atlètic. De la seva banda, el FC Santa Coloma acumula dues victòries

consecutiv­es, i necessita obligatòri­ament els punts, sabent a sobre que l’equip de Fede Bessone està fora de la Copa Constituci­ó Valira Seguretat.

FC PAS DE LA CASA PENYA ENCARNADA DIUMENGE, 18.30 H.

Duel interessan­t també el que tancarà la segona volta de la Lliga Multisegur Asseguranc­es. Pas de la Casa i Penya disputaran un duel marcat en vermell per tots dos conjunts. Arriben a la cita 6è i 7è, però amb 13 punts entre tots dos, amb el ‘Penya’ per davant. L’equip sap que per aquests 90 minuts passen bona part

de les opcions de continuar al grup perseguido­r. De la seva banda, el Pas de la Casa busca la primera victòria des de finals d’octubre. Fa 12 partits que no guanya, havent sumat només 4 punts dels últims 36 en joc. Una dinàmica que ha de canviar si l’equip no vol patir angoixes de cara al tram final de competició.

 ?? FAF ?? FC Santa Coloma i Inter Escaldes disputaran un duel decisiu en la lluita per Europa. ▶▶
FAF FC Santa Coloma i Inter Escaldes disputaran un duel decisiu en la lluita per Europa. ▶▶

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra