El Periodic D'Andorra

La pluja condiciona el test de pretempora­da de Cardelús

El pilot manté «bones sensacions» del poc entrenamen­t que ha pogut fer

- EL PERIòDIC ESCALDES-ENGORDANY @PeriodicAN­D

Xavi Cardelús i la resta de pilots del Campionat del Món de Moto2 van fer aquest cap de setmana el primer test de pretempora­da per preparar la competició que començarà el cap de setmana del 10 de març a Qatar. Aquests primers entrenamen­ts van tenir menys activitat de la prevista a causa de la pluja intermiten­t caiguda a la zona on està ubicat el circuit de Portimao.

Al llarg de la jornada del dissabte, el pilot de Fantic Racing i els seus rivals mundialist­es van poder rodar a estones quan l’asfalt estava sec, però ahir hi va haver algunes zones del circuit que van estar molles al llarg de tot el dia i no tenia sentit sortir a pista. El balanç d’aquest primer test és de 34 voltes i uns registres que encara estan lluny dels temps aconseguit­s per l’andorrà en aquest circuit tenint en compte que tant ell com l’equip es van centrar en acabar d’adaptar la moto a la seva posició de pilotatge i començar a buscar una base per començar la temporada al Campionat del Món. La seva volta ràpida aconseguid­a el dissabte va ser d’1’45.118.

Cardelús va valorar els dos dies de treball al circuit portuguès: «Ha estat una llàstima perquè la pluja ens ha acabat complicant aquest primer test de l’any, i ni jo ni els meus rivals al Campionat del Món de Moto2 hem pogut fer la major part de la feina que teníem prevista per aquests dos dies a Portimao. Tot i això, el meu equip i jo ens hem centrat a acabar d’adaptar

la moto a la meva posició de pilotatge i aconseguir l’ergonomia ideal per afrontar la temporada. A pista he rodat a bon ritme malgrat no poderho fer tant com havíem previst causa del mal temps». Els pilots de Moto2 faran un segon i últim test de pretempora­da la setmana que ve al circuit de Jerez, concretame­nt del 28 de febrer a l’1 de març.

?? CARDELÚS RACING TEAM ?? Xavi Cardelús durant l’entrenamen­t.
CARDELÚS RACING TEAM Xavi Cardelús durant l’entrenamen­t.