El Periodic D'Andorra

L’Inter es desfà del FC Santa Coloma i el despenja de la lluita pel títol

Segueix el frec a frec de l’equip escaldenc amb la UE, que també guanya patint i es manté lider amb un punt de diferència. A la part baixa, l’Atlètic Amèrica venç un Esperança que passa a ser cuer

-

ATLÈTIC AMÈRICA 6 ESPERANÇA 3

El primer partit de la jornada 18 entre els dos últims classifica­ts, disputat dissabte, va ser d’aquells no aptes per a cardíacs. 9 gols, 6 d’ells a partir del minut 80. Es va endur els 3 l’Atlètic Amèrica, que li treu al seu rival la plaça de promoció i el relega al descens directe.

I això que l’Esperança va marxar al descans amb un avantatge còmode de 0-2, fruit dels gols de Leighton al minut 27 i de Carvalho al 41.

Marcel Oliva es va posar l’equip a l’esquena i a la segona part va aconseguir un hattrick que consumava la remuntada. Al 53 va fer l’1-2 i ja en uns últims minuts bojos, va fer el 2-2 al 80 i el 3-2 al 83.

David Rodríguez va tornar les taules al 88, però encara quedaven 3 gols que donarien el triomf a l’Atlètic: Balastegui va marcar el 4-3 al 89 i ja en el descompte, va marcar Thommy Bejarano i de nou Balastegui, per fer pujar el 6-3 definitiu.

CE CARROI 0

ATLÈTIC ESCALDES 4

L’Atlètic segueix sumant de 3 en 3 i suma ja una espectacul­ar ratxa de 7 victòries i 1 empat en els darrers 8 partits.

Amb tot, li va costar a l’equip de Dani Luque respirar tranquil. En una primera part d’absolut allau ofensiu dels escaldencs, només Guillaume Lopez va ser capaç de superar el meta Mejía, superada la mitja hora de joc.

Amb la incertesa del marcador, Scipione va tenir l’empat al minut 67 però la seva rematada de cap va sortir fora per poc i en la següent jugada, Jordan va fer el 2-0 que feia respirar tranquil a l’Atlètic. En els últims minuts van ampliar la golejada de nou Guillaume, amb un doblet, i un Rodrigo Piloto que suma 7 jornades consecutiv­es marcant.

UE SANTA COLOMA 2 FC ORDINO 0

Examen dels difícils per a una UE Santa Coloma que venia d’acumular dos 0-0 consecutiu­s. Li va costar horrors al líder trencar la igualada inicial davant un Ordino endreçat en defensa i valent alhora de buscar la porteria contrària.

La primera part va tenir una ocasió per equip. Al minut 11, Faysal rematava en planxa per sobre del travesser.

La rèplica de l’Ordino la va protagonit­zar Munir, amb un xut des de la frontal desviat.

Entrada la segona part, l’Ordino es va poder avançar però Monsif Khttar, ex de la UE, va enviar un míssil de llarga distància directe a l’escaire que es va estavellar al travesser.

El líder no acabava de generar perill però al minut 67 va aconseguir el gol a pilota aturada. Falta perfectame­nt executada per Mohedano al primer pal i Puentes, de planxa, pentina la pilota al fons de la xarxa. Un gol que arribava després de 258 minuts sense marcar.

Al 77, amb l’Ordino buscant l’empat, va arribar una individual­itat de Pablo Molina, amb un fantàstic control dins l’àrea i superant Marinovich amb una subtil vaselina. A més de la victòria, els colomencs sumen 658 minuts sense encaixar cap gol.

FC SANTA COLOMA 0 INTER ESCALDES 1

Partit d’enorme repercussi­ó en la lluita per les places europees via Lliga Multisegur entre FC Santa Coloma i Inter d’Escaldes. Un solitari gol de Chete al minut 39 va declinar la balança del costat dels escaldencs, que deixen el seu màxim perseguido­r a 7 punts de distància, li guanya l’average particular i continua a l’estel·la del líder UE, que continua un punt per sobre.

La primera part va ser molt física i de lluita per tenir la pilota. L’Inter va ser més incisiu però els colomencs van tenir les ocasions més clares, sobretot un xut de Rufo a la mitja hora que va acabar al pal.

Uns minuts més tard arribaria el gol de Chete, rematant de cap al segon pal, i Virgili va poder empatar al 43, però el seu xut, desviat per Chus, el va treure Adri amb una bona reacció.

A la represa es va mantenir el mateix guió però els colomencs no inquietave­n Adri i Fede Bessone va anar fent canvis per canviar la dinàmica. Per més que ho intentava, l’Inter sempre tenia solucions. Només Virgili, un punyal per banda esquerra, era capaç de fer mal però va ser substituit al minut 72 i la resta de recursos ofensius, com posar Àlex Sanchez en punta, tampoc van funcionar.

PAS DE LA CASA 0 PENYA ENCARNADA 1

Tancava la jornada 18 el Pas de la Casa, amb l’oportunita­t de sumar punts i agafar distàncies respecte de la zona vermella. Davant un Penya Encarnada en terra de ningú que amb tot, va tenir la possessió i les millors ocasions, principalm­ent en botes del nou fitxatge Leo Novak, referència ofensiva que va perdonar el gol als minuts 13 i 21. El Pas, encomanat a les contres, gairebé no va donar feina a Ibáñez en una primera part que va acabar sense gols.

A la represa a punt va estar Vargas d’inaugurar l’electrònic, però va xutar al pal. Poc després, al 63, era Novak qui feia lluir Ferreiro.

Seguiria el Penya insistint sobre la porteria contrària i el premi va arribar al minut 97. Gabi Garcia donava els 3 punts sobre la botzina davant un Pas que està 3 punts per sobre de la promoció i 4 repecte al descens.

?? FAF ?? Xus Rubio progresa amb la pilota marcat per Virgili, en el FC Santa Coloma-Inter d’ahir al Centre ▶▶ d’Entrenamen­t de la FAF.
FAF Xus Rubio progresa amb la pilota marcat per Virgili, en el FC Santa Coloma-Inter d’ahir al Centre ▶▶ d’Entrenamen­t de la FAF.