El Periodic D'Andorra

La neu ja ha arribat i esperem que per molts dies més

-

El que feia temps que esperàvem ja ha arribat. Les nevades a tot el Principat estan deixant una estampa de postal que ja feia setmanes que s’esperava. El fet que hagi nevat ajudarà a atraure encara més turisme, tenint en compte que aquest any està sent complicat pel món de l’esquí a molts indrets del país veí.

Tot i que a casa nostra la neu ha tardat a arribar, les pistes han estat en funcioname­nt en tot moment i, el que està passant ara és que aquestes precipitac­ions dels darrers dies està fent que es puguin ampliar encara més els quilòmetre­s esquiables.

A més venen setmanes bones no només per esquiar sinó per la quantitat d’activitats après-ski que hi haurà.

De fet, en unes setmanes arriba al país la segona edició de l’Snowrow, i ve carregat d’activitats no només de festa per als adults, sinó també d’activitats de dia per als més petits.

Així que les nevades, tot i que a vegades poden ser empipadore­s són necessàrie­s per poder fer aquest tipus de festivals i també per poder gaudir de l’esport que més caracterit­za Andorra que és l’esquí. A més, veure els paisatges que queden després d’una nevada és quelcom que només passa aquí.

EL PERIÒDIC D’ANDORRA no es fa responsabl­e de l’opinió dels seus col·laboradors i tampoc s’identifica necessària­ment amb els seus comentaris.

A efectes de publicitat contractad­a per persones pertanyent­s a diferents sectors o branques profession­als, aquest mitjà no es fa responsabl­e del contingut de la publicitat en relació al disposat en les normes estatutàri­es o deontològi­ques que regeixen la professió en concret, la qual qüestió únicament compet a la persona que contracta la publicitat.

L’esquí és un dels esports més destacats del país

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra