El Periodic D'Andorra

El conjunt dels pocs punts febles

Natxo Lezkano assenyala que el Reial Madrid és el millor equip d’Europa i que l’aturada al conjunt tricolor no els ha vingut en el millor moment

- POL FORCADA QUEVEDO ESCALDES - ENGORDANY La Bombonera TèCNIC MORABANC ANDORRA

diumenge 12.30 h.

Després de l’aturada per la Copa del Rei i les finestres FIBA torna la lliga ACB per al MoraBanc Andorra amb un duel d’aquells més importants: el líder la competició, el Reial Madrid, visita demà la Bombonera a les 12.30

hores. Ahir al matí en roda de premsa, Natxo Lezkano va esmentar que l’equip de Chus Mateo és el millor d’Europa, «almenys pel que fa a la regularita­t», tot destacant també que és un conjunt «amb molt pocs punts dèbils».

Per a fer-los front, el tècnic dels tricolor va indicar que el millor que poden fer és «seguir la línia que estem seguint i sense fer massa adaptacion­s», tot assenyalan­t la importànci­a defensiva i «quines són les qualitats de cada jugador». Així mateix, i demanat per si després de l’aturada creu que poden agafar als madrilenys per sorpresa, Lezkano va comentar que el Madrid «és un equip que no es despista. Tenen un caràcter i una cultura de guanyar, i no espero que vinguin de cap altra manera que no sigui aquesta».

Com s’ha esmentat, els de la capital espanyola són els primers classifica­ts, amb només

NATXO LEZKANO

«El Madrid és un equip que no es despista. Tenen un caràcter guanyador, i no espero que vinguin de cap altra manera que no sigui aquest»

«Hem tingut molts jugadors que han marxat amb la seva selecció i coincidir dues setmanes sense partits es fa massa llarg»

tres derrotes en les 22 jornades que s’han disputat, i arriben al duel de diumenge amb un pèl més de bagatge en partits, ja que van vèncer la Copa del Rei fa dos caps de setmana i dijous van caure derrotats contra el Panathinai­kos. En aquest sentit, l’entrenador del MoraBanc Andorra va explicar que l’aturada no ha estat a gust de l’equip andorrà. «Hem tingut molts jugadors que han marxat amb la seva selecció i coincidir dues setmanes sense partits es fa massa llarg», va explicar abans d’exposar que «estem amb bones sensacions» i l’aturada «no ens ha vingut en el millor moment».

Com ja es va publicar, Jean Montero podrà jugar el matx, tot i que dijous no es va entrenar amb l’equip i resten a l’espera de veure com s’acaba trobant. A més, Juan Rubio té una petita sobrecàrre­ga a l’abductor, mentre que la resta de jugadors es troben bé per afrontar el duel.

 ?? ACB PHOTO / D. CATALáN ?? Jerrick Harding durant l’anterior duel d’ACB, en la victòria del MoraBanc Andorra contra el Girona.
ACB PHOTO / D. CATALáN Jerrick Harding durant l’anterior duel d’ACB, en la victòria del MoraBanc Andorra contra el Girona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra