El Periodic D'Andorra

Natxo Lezkano: «No hem pogut mantenir el nivell»

Reconeix que al llarg de la segona meitat es van veure superats

- POL FORCADA QUEVEDO

El matx ja se sabia que seria complicat, però la primera meitat va deixar opció a somiar al MoraBanc Andorra, que es va acabar veient superat pel Reial Madrid per 70-89. «Crec que el primer quart hem estat una mica reactius, en comptes de ser proactius», va esmentar Natxo Lezkano en la roda de premsa posterior al partit, abans d’esmentar que «anàvem un pas enrere del Reial Madrid i per jugar contra ells s’ha d’anar un pas endavant, cosa que hem fet molt bé al segon quart, en què hem forçat moltes pèrdues i hem pogut jugar més còmodes trobant situacions de tir i de córrer, marxant al descans amb bones sensacions». El tercer quart va ser el fatídic, amb un parcial de 14-31. El tècnic tricolor va indicar que «a mesura que passava el duel ells han apujat el seu nivell d’intensitat i se’ns ha fet més dur, fins a arribar a un moment en què semblava que no rendíem, i ells ho han aprofitat». «No hem pogut mantenir el nivell», va sentenciar.

Respecte a l’actuació arbitral, el basc es va mostrar molt crític: «Sense dubte a mi no m’ha agradat el nivell. Però no crec que hàgim perdut per aquest aspecte». Així mateix, va tornar a comentar que les finestres FIBA «ens han perjudicat, igual que entenc que a altres equips els ha passat el mateix. I tampoc crec que hàgim perdut per això».

En darrer lloc, Lezkano va assenyalar que del duel del passat diumenge s’emporten aspectes per corregir i per millorar, tot explicant que el pròxim partit, contra el darrer classifica­t, el Zunder Palència, «serà totalment diferent», ja que aquest és un conjunt «molt exigent a nivell mental que prepara molt bé els partits».

Natxo Lezkano TèCNIC MORABANC ANDORRA

«No m’ha agradat el nivell arbitral i les finestres FIBA ens han perjudicat, però no crec que hàgim perdut per aquests aspectes»

 ?? ACB PHOTO / D. CATALáN ?? Jean Montero durant el partit.
ACB PHOTO / D. CATALáN Jean Montero durant el partit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra