El Periodic D'Andorra

Comellas i Pou, els millors andorrans al primer gegant de la FESA Cup

La pista Avet acull avui l’última cursa, un segon gegant per tancar la cita

- EL PERIòDIC ESCALDES - ENGORDANY ESQUIADOR

Ahir la pista Avet de Soldeu va acollir el primer gegant de la FESA Cup. Després de dues jornades d’eslàlom, el primer dels dos gegants previstos va deixar com a millor andorrans a Àlex Comellas i Etna Pou, que van ser 13è i 21a, respectiva­ment.

En homes, Comellas va ser el millor andorrà, amb la 13a posició. L’andorrà de primer any va marcar un crono de 2.03.07, a 4.45 del guanyador, l’alemany Michael Huber, que es va imposar amb 1.58.62. Comellas havia estat 26è a la primera mànega, però a la segona es va marcar la 10a posició, que el va permetre guanyar places. «És el primer cop que competim a aquesta pista fins aquí a baix. És un honor córrer a casa, l’oportunita­t de córrer la FESA a casa és molt bona i estic molt content», va indicar l’esquiador.

Així mateix, Jan de Visa va acabar 19è, també amb una millor segona mànega (13è) després de fer el 29è crono a la primera. Per la seva part, l’andorrà Marcel Pérez va ser 27è, mentre que no van finalitzar la segona mànega Max Black, Jordi Rogel i Hans Breitfuss.

En dones, la victòria va ser per a la nord-americana Katie Rowekamp, amb 2.00.34, mentre que la millor andorrana va ser Etna Pou, 21a amb 2.05.59. Per la seva part, Isabella Pérez va ser 28a, Ainhoa Piccino va acabar 31a i Candela Mortés va ser 36a. Aquesta darrera va declarar que «competir aquí a casa és un privilegi, ja que hem pogut entrenar diverses vegades a la pista, cosa que els altres països no. És una bona sensació, inten

ÀLEX COMELLAS

«És el primer cop que competim a aquesta pista fins aquí a baix. L’oportunita­t de córrer la FESA a casa és molt bona i estic molt content» tar fer el millor a casa nostra. Avui l’objectiu era fer un top15, top20, no l’hem assolit, però encara queda una jornada». Avui, novament la pista Avet acull l’última cursa, un segon gegant que tancarà aquesta FESA Cup.

CANDELA MORTéS

ESQUIADORA EBBE

«Competir aquí a casa és un privilegi, ja que hem pogut entrenar diverses vegades a la pista. És una bona sensació, intentar fer el millor a casa nostra»

SEGONGEGAN­TFISPERAL’EEBEU19AFO­NT

ROMEU Ahir l’equip U19 de l’EEBE

/ va disputar el segon gegant FIS de Font Romeu. De la mateixa manera que dimarts, la cursa va ser guanyada pel francès Lio Baraldi, amb 1.47.68, amb Maià Font 41è, Salvador Cornella 43è, Eric Ebri 55è, Pirmin Estruga 60è, Pere Cornella 62è, Marc Fernández 65è, Martí Llort 67è, i els també andorrans Jan Torres 75è, Marc Delgado 79è, Antoni Bea 81è. En aquesta cursa van competir un centenar d’esquiadors. Igualment, en dones hi va haver representa­ció andorrana, amb Fiona Pou 57a i Emma Ledesma 58a.

 ?? FAE ?? Imatge de la FESA Cup d’ahir.
FAE Imatge de la FESA Cup d’ahir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra