El Periodic D'Andorra

Govern destina 350.000 euros d’ajuts complement­aris per a entitats esportives

Les subvencion­s estan destinades als participan­ts dels Jocs dels Petits Estats

- LAURA GóMEZ RODRíGUEZ ESCALDES-ENGORDANY

Les entitats esportives que participin als Jocs dels Petits Estats —els quals se celebraran al país l’any 2025— tindran l’opció de rebre subvencion­s extres a l’ajut anual, tot plegat amb l’objectiu de donar suport als programes de preparació específics per a aquest certamen. Així ho va anunciar el ministre de Medi Ambient, Ramaderia i Agricultur­a, i portaveu del Govern, Guillem Casal, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. «L’import total d’aquesta partida és d’un total de 350.000 euros. El termini de presentaci­ó de les sol·licituds finalitzar­à el 12 d’abril i s’han de lliurar mitjançant la plataforma d’ajudes a l’esport», va explicar Casal. La partida total de les subvencion­s atorgades a les federacion­s, entitats i clubs esportius és de 4,3 milions d’euros.

D’altra banda, el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports convoca les subvencion­s destinades a la conservaci­ó i millora del patrimoni cultural dotats amb un total de 222.620 euros i els quals tenen en compte actuacions referents al patrimoni documental, bibliogràf­ic, moble i immoble. En el cas dels ajuts per al patrimoni documental i bibliogràf­ic, els projectes podran rebre ajuts des de 1.000 fins a 10.000 euros. Pel que respecta a les subvencion­s destinades al patrimoni moble, els quals tenen com a objectiu contribuir econòmicam­ent a la implantaci­ó de mesures de conservaci­ó, van des de 1.000 fins a 50.000 euros. I pel cas dels béns immobles, l’ajut oscil·larà entre els 1.000 i els 100.000 euros , i entre els 1.000 i 5.000 euros d’ajut en el cas dels béns immaterial­s. El termini per presentar les sol·licituds finalitzar­à el dia 17 de maig.

IGUALTAT També s’obre el termini

/ per la concessió de subvencion­s a empreses i entitats sense ànim de lucre que promoguin projectes d’igualtat de gènere. Les bases es poden descarrega­r a www.tramits.ad.

 ?? La ?? ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra