El Periodic D'Andorra

Visita d’honor del MoraBanc pel 31è aniversari de la Constituci­ó

El club ha volgut agrair la visita amb l’entrega d’una samarreta commemorat­iva de la cita

- EL PERIÒDIC ESCALDES -ENGORDANY

El BC MoraBanc Andorra no va voler deixar passar l’oportunita­t de celebrar com es mereixen els 31 anys de Constituci­ó andorrana. Segons van esmentar durant la jornada d’ahir en un comunicat emès pel club, jugadors, cos tècnic i part de l’equip van visitar el Consell General així com la Casa de la Vall.

Una visita que va comptar amb uns guies de luxe com el síndic general, Carles Ensenyat; la subsíndica general, Sandra Codina, i les secretàrie­s de la Sindicatur­a, Maria Àngels Aché i Carolina Puig.

Amb ells, la delegació del BCA va poder conèixer de primera mà una part de la història del país.

Un recorregut pels racons més significat­ius de l’edifici i la sensació d’integrar-se en els mateixos espais que durant segles han estat el centre on els representa­nts del poble andorrà prenien decisions.

Una bona forma d’unir-se a la commemorac­ió del 31è aniversari de la Constituci­ó. El club va voler agrair aquesta visita amb l’entrega d’una samarreta commemorat­iva de la cita.

El president del club, Gorka Aixàs, va assenyalar que «aquestes visites represente­n molt, ja que una part important del que fem és la representa­ció del país jugant en la màxima competició del bàsquet europeu».

L’activitat es va completar amb l’acabada d’inaugurar exposició ‘Casa de la Vall, domus concilií’ que fa un repàs a tot el que ha significat i significa aquest edifici pel parlamenta­risme andorrà i, en general, per a tot el país.

Jugadors, cos tècnic i part del conjunt tricolor visiten el Consell General així com la Casa de la Vall

 ?? CONSELL GENERAL ?? Les secretàrie­s de la sindicatur­a, el president del MoraBanc i gran part del club, ahir.
CONSELL GENERAL Les secretàrie­s de la sindicatur­a, el president del MoraBanc i gran part del club, ahir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra