El Periodic D'Andorra

Les semis prometen: UE-Atlètic i Inter-Pas

Els favorits fan bons els pronòstics als quarts amb més dificultat­s de les previstes. En l’eliminatòr­ia més igualada, el Pas venç l’Ordino després de pròrroga i penals. Pròxima ronda: 24 i 25 d’abril

-

FC ORDINO 1 (3)

FC PAS DE LA CASA 1 (4)

El Pas de la Casa es classifica per a les semifinals de Copa per segona temporada consecutiv­a després de superar l’Ordino des de la tanda de penals.

L’Ordino va dur la iniciativa als primers minuts, liderats per un Monsif Khttar que al minut 8 va enviar la pilota a la creueta. Amb tot, van ser els encampadan­s els que es van avançar en l’electrònic en la primera ocasió clara de gol, superada la mitja hora de joc. Va ser a pilota aturada, en una pilota penjada per Jordi Rubio que rematada sol al segon pal Alfaiate a la xarxa.

L’Ordino va poder empatar tot just abans del descans, però Khttar va tornar a enviar la pilota a la fusta.

Qui sí va encertar amb la porteria contrària, ja a la segona part, va ser Juan Moreno. Rebia des de la frontal al 65 i feia un xut amb bot i col·locat que va sorprendre Ferreiro.

El partit anava a la pròrroga i al minut 103, Luken Iturrino va ser expulsat en veure la segona groga. Amb tot no van haver-hi ocasions i la classifica­ció passava a decidir-se a la tanda de penals. Aquí va sorgir la figura de Ferreiro, que va aturar dos penals perquè un ex de l’Ordino, Joao Pedro, marqués el quart penal i decidís l’eliminatòr­ia a favor del Pas.

UE SANTA COLOMA 1 PENYA ENCARNADA 0

El líder de la Lliga Multisegur Asseguranc­es va tenir un duríssim rival en els quarts, però va decidir la qualitat. Perquè la primera part va ser clarament per al Penya Encarnada, tot i que el Chirri Monje i companyia no van acabar d’arribar amb claredat a l’àrea contrària. Manu Calvo va tenir la més clara, amb una rematada de cap al primer pal que va sortir fora per poc.

Al descans es va arribar amb el 0-0 i en la segona part, la UE va donar un pas endavant fins fent-se amb el control de la pilota.

Karim va tenir el gol als minuts 56 i 74, però el seus xuts des de la frontal van trobar-se amb un gran Ibáñez.

El meta del Penya, però, no va poder fer res per evitar el gol d’Obama al 77, qui va rebre una passada en llarg de Karim i de priclares meres va superar per alt Ibáñez per donar als colomencs l’accés a les semifinals.

INTER ESCALDES 1 ATLÈTIC AMÈRICA 0

El defensor del títol, l’Inter d’Escaldes, va fer bons els pronòstics i es va classifica­r per a les semifinals patint més de l’esperat. Perquè només Gallego, amb un xut potent creuat al minut 15, va ser capaç de superar Guillén.

A la primera part, entre Guillén i la creueta van evitar el gol al minut 9. També tindrien ocasions Sascha i Chete.

Amb tot, es va arribar al descans amb aquest ajustat 1-0. L’Inter va tenir alguna aproximaci­ó de perill més que va desaprofit­ar i tot i que es va mostrar solvent en defensa en els últims minuts, no va respirar tranquil fins el xiulet final.

RANGER’S FC 0 ATLÈTIC ESCALDES 4

L’Atlètic és possibleme­nt l’equip més en forma de la Lliga Multisegur i davant tenia l’únic representa­nt viu de la Lliga Unida, un Ranger’s que va donar la cara però que va caure davant la qualitat i el bon joc dels de Dani Luque.

Els escaldencs van deixar sentenciad­a l’eliminatòr­ia en els primers 45 minuts.

Després dels avisos de Denches i Pedra, Valero va rebre a l’àrea per quedar-se davant André i superarlo per fer el 0-1.

El segon, abans de la mitja hora de joc, va ser obra d’un Guillaume Lopez que no falla en la seva cita amb el gol. Guanya l’esquena de la defensa, li fa un barret al porter i marca a porta buida un golàs.

Poc abans del descans, Pedra va posar la cirereta del pastís a la sortida d’un servei de cantonada.

L’Atlètic va seguir generant perill a la segona part, però tampoc va renunciar a la porteria contrària un Ranger’s que la va tenir amb Carlos González al minut 63, però Rabelo va fer una gran intervenci­ó.

El 4-0 definitiu va portar la signatura d’un altre killer que tampoc falla mai a la cita amb el gol. Rodrigo Piloto, que porta 9 jornades seguides marcant en lliga, també va veure porteria al minut 65 per segellar l’accès a semis d’un Atlètic que es medirà a la UE Santa Coloma, el pròxim 25 d’abril.

?? FAF ?? Els jugadors de la UE Santa Coloma celebren el gol d’Obama que significav­a el triomf davant el Penya Encarnada, ahir.
FAF Els jugadors de la UE Santa Coloma celebren el gol d’Obama que significav­a el triomf davant el Penya Encarnada, ahir.