El Periodic D'Andorra

Xavi Cardelús engega els motors pel Gran Premi de Portimão

Es planteja el segon Gran Premi del curs sent coneixedor del circuit

- EL PERIòDIC ESCALDES - ENGORDANY

El Campionat del Món de Moto2 que Xavi Cardelús disputa aquesta temporada amb l’equip Fantic Racing arriba aquest cap de setmana a la seva segona cita. Aquest, tindrà el circuit portuguès de Portimão com a escenari. El traçat és un dels dos circuits on es van fer entrenamen­ts de pretempora­da, tot i que les dues jornades de proves van estar compromese­s pel vent i la pluja que no van permetre fer tot el treball previst. Cardelús arriba després d’haver sortit del primer Gran Premi de l’any disputat a Qatar amb una 23a posició i amb la satisfacci­ó d’haver anat millorant les seves prestacion­s, polint detalls del seu estil de pilotatge i la posada a punt de la moto de forma progressiv­a; des dels primers entrenamen­ts de divendres fins a la cursa nocturna de diumenge.

Segons el motorista, planteja el segon Gran Premi sent coneixedor del circuit, ja que ha «dis

putat força curses de l’Europeu de Moto2 i la temporada passada vaig pujar al podi en dues ocasions amb un tercer i un segon lloc». «El test que hi vàrem fer fa unes setmanes no va anar gaire bé ni per mi, ni tampoc per a la resta de pilots», va explicar envers les males condicions meteorològ­iques presentade­s. D’igual manera, l’andorrà va extreure els aspectes positius de la primera presa de contacte amb la pista d’enguany, on «tenim les primeres referèncie­s i divendres arribarem amb una part dels deures fets». L’objectiu està fix en millorar cada cop que pugi a la moto i «aconseguir el millor resultat i evolució possibles», va concloure.

Aquest divendres es realitzara­n les dues primeres sessions d’entrenamen­ts a partir de les 10.50 i les 15.05 hores. Els entrenamen­ts de dissabte començaran a les 10.25 hores i a les 14.45 hores es farà la Q1. La cursa de diumenge començarà a les 13.15 hores i està programada a 21 voltes.

?? CARDELúS RACING TEAM ?? Imatge de Xavi Cardelús a sobre la Moto2.
CARDELúS RACING TEAM Imatge de Xavi Cardelús a sobre la Moto2.