El Periodic D'Andorra

Un error que ha costat molts diners al país

-

Hi ha errors que no es poden cometre, com una pèrdua de diners d’aquesta manera per part de la CASS. És lògic que no es facin tornar les quantitats pagades de més, però potser el que cal és millorar els sistemes de control per tal que errors d’aquest tipus no es tornin a cometre. La sorpresa va sortir quan es van adonar de tot, però una altra sorpresa se l’enduran els pensionist­es que amb la regularitz­ació que es farà aquest mes de març veuran com disminueir­o xen els seus ingressos. Per a alguns la quantitat no canvia gaire, mentre que per a una trentena suposa cobrar 500 euros menys i n’hi ha algun que tindrà el gran ensurt de cobrar més de 1.000 euros menys. Així es desprèn d’un document de la CASS, el qual mostra com hi ha pensionist­es que han rebut des d’un eu

EL PERIÒDIC D’ANDORRA no es fa responsabl­e de l’opinió dels seus col·laboradors i tampoc s’identifica necessària­ment amb els seus comentaris.

A efectes de publicitat contractad­a per persones pertanyent­s a diferents sectors o branques profession­als, aquest mitjà no es fa responsabl­e del contingut de la publicitat en relació al disposat en les normes estatutàri­es o deontològi­ques que regeixen la professió en concret, la qual qüestió únicament compet a la persona que contracta la publicitat.

de més a més d’un miler. Sigui com sigui, és important mantenir certs controls en aquest aspecte perquè no hi hagi pèrdues tan importants de diners i no es tornin a cometre errors que suposin milions d’euros al país.

Alguns arribaran a cobrar 1.000 euros menys

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra