El Periodic D'Andorra

Bon joc sense resultat

La sub21 cau per la mínima deixant bones sensacions de cara la pròxima trobada de seleccions

- POL FORCADA QUEVEDO ESCALDES-ENGORDANY

Després d’un partit de menys a més, però deixant bones sensacions contra Croàcia, la selecció sub21 es va veure les cares ahir contra Grècia en la fase de classifica­ció per a l’Eurocopa. Els d’Eloy Casals van mostrar un bon nivell, però van perdre per 1-0.

Els tricolor van sortir molts forts amb la intenció de tenir la pilota, pressionan­t molt a dalt i no deixant jugar els locals, els quals van tenir un inici amb una marxa menys del que s’esperava. Amb poc, però, es van fer amb la possessió, i les tornes del que s’estava veient es van capgirar. De totes maneres, la primera va ser pels del Principat, que després d’una mala sortida del porter rival i una sèrie de rebots dins l’àrea, van veure com la defensa grega va salvar en dues ocasions que l’esfèric es colés dins la xarxa. Després d’uns minuts d’aturada per un xoc entre un jugador de cada conjunt, el joc es va reprendre amb els de Nikos Papadopoul­os dominant.

Igualment, la segona del duel se la va apuntar Izquierdo, qui amb xut amb la cama dolenta i des de fora de l’àrea, va enviar la pilota molt lluny dels tres pals, però fent mostra que amb poc es pot crear perill. En la faceta defensiva els tricolor es van lluir, tallant dues accions de perill dels contraris i fent que al minut 22 els locals no haguessin fet encara cap tir. La primera per a ells es va fer esperar fins a gairebé la mitja hora, amb una intentada de Stefanos Tzimas que no va acabar veient porta.

Els locals es van venir a dalt, i en la següent ocasió van arribar a marcar, però el gol es va anul·lar

per fora de joc. Des de llavors només es van veure oportunita­ts dels blancs que Marc de Castro i la seva defensa es van encarregar d’aturar. A falta de cinc minuts per tancar la primera meitat, una bona acció per la banda dreta, amb una magnífica passada en profundita­t, va deixar Vasilis Sourlis sol dana vant el porter del Principat i va fer una vaselina per col·locar l’1-0. La darrera va ser pels visitants amb una acció que no va veure porteria. Endollats de principi a fi, els andorrans van tancar els primers 45 minuts controlant el partit i minimitzan­t, en la mesura del possible, una potent selecció grega amb un joc de tu a tu.

A la tornada dels vestidors, els de Casals van mantenir l’agressivit­at en la pressió alta amb la intenció de recuperar la pilota per crear perill, però el nivell dels grecs els ho va complicar. Al 55’ van arribar els primers canvis pels locals, fent retocs més ofensius per poder anotar el segon i tancar el matx.

Als primers 20 minuts del segon temps les ocasions van brillar per la seva absència. Als del Principat els va costar més arribar i crear perill, i les combinacio­ns en segolínia tampoc els van sorgir cap efecte. Al minut 70 van arribar els seus primers canvis per intentar la igualada, però els grecs els van complicar massa les coses. Els minuts van anar passant i el partit va deixar de ser igual de vistós que en els primers 45 minuts, sense perill per a cap dels dos equips, en part, com en la primera meitat, gràcies a les defenses. No va ser fins a l’afegit que de Castro va veure la vermella per agafar la pilota amb les mans a fora l’àrea, havent de donar lloc a Mauro Rabelo perquè protagonit­zés la darrera del duel aturant la falta directa.

Al final, derrota pels andorrans, els quals van deixar bones sensacions de cara la pròxima trobada d’eliminatòr­ies de la competició europea (a l’octubre), la darrera ja, en què es veuran les cares contra Croàcia i Portugal.

En la pròxima cita de la fase de classifica­ció per a l’Eurocopa els tricolor jugaran contra Croàcia i Portugal

?? EPO.GR ?? Un instant del duel d’ahir.