El Periodic D'Andorra

Un camió bolcat a la Massana provoca cues quilomètri­ques

L’accident es va produir ahir al matí a la sortida de la rotonda del Dos Valires

- EL PERIòDIC ESCALDES - ENGORDANY

Un camió formigoner­a va bolcar ahir a primera hora a la sortida de la rotonda del Dos Valires en direcció la Massana, després que el conductor perdés el control del vehicle. L’accident va provocar fortes retencions, ja que un dels carrils va quedar tallat, tot i que n’hi havia habilitats un de pujada i un de baixada, i es va anar alternant la circulació per descongest­ionar el trànsit. El fort volum de vehicles va durar hores, mentre es procedia a la retirada del camió amb una grua de grans dimensions, un camió ploma i dues excavadore­s. En el moment en què va bolcar, part del formigó que transporta­va va caure a la calçada i ja al migdia, un cop retirat el vehicle, van començar les tasques de neteja de la via. La circulació va quedar restablert­a poc després.

El conductor és un treballado­r fronterer de 64 anys que va patir alguna ferida superficia­l que els serveis mèdics li van tractar en el mateix lloc de l’accident i finalment no va haver de ser traslladat a l’hospital.

Des d’EL PERIÒDIC vam poder parlar amb alguns ciutadans afectats per la situació. A l’Enric, el succés l’ha agafat justament a l’hora de dinar: «Hi havia cua fins a Bombers i he hagut de fer mitja volta per anar per Anyós», recalcant que, tot i així, «m’he estat 20 minuts fins poder-ho aconseguir». En una situació semblant, però encara més extrema, s’ha trobat el Joan, qui marxava a mig matí per anar a treballar i s’ha trobat de

El conductor és un treballado­r fronterer de 64 anys que ha patit ferides superficia­ls

Part del formigó que transporta­va va caure en bolcar el vehicle

ple amb la retenció que va travessar tota la parròquia: «Anava amb l’hora justa per entrar a treballar i m’he acabat endarrerin­t moltíssim. He estat més de mitja hora parat, ha sigut desesperan­t veure com no avançàvem».

No tots els conductors, però, s’han trobat amb aquesta situació. Per a la Natàlia, el succés no va ser tan exasperant com sí que ho va ser per a la gran majoria: «Hem estat una estona parats, però no ha sigut gran cosa. Han habilitat els carrils pertinents i hem pogut avançar amb normalitat, dins de la situació que hi havia». Tanmateix, la testimoni celebra el bon afer fet pels serveis especials, tot i que sense deixar de mostrar sorpresa per la magnitud de l’accident: «En sortir de casa, ja m’ha sorprès veure tanta gent esperant a la parada de l’autobús. Després, quan he vist el que estava passant, no m’ho podia arribar a creure».

 ?? MOBILITAT ?? Imatge del camió bolcat.
MOBILITAT Imatge del camió bolcat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra