El Periodic D'Andorra

Àxel Esteve firma un quart lloc a l’eslàlom FIS de Formigal

Xavier Cornella també destaca finalitzan­t en la setena plaça

- EL PERIòDIC ESCALDES - ENGORDANY

Maeva Estevez torna amb victòria en boardercro­ss

Després de patir la cancel·lació de dimarts, l’eslàlom FIS de Formigal (Espanya) es va celebrar ahir dimecres, on Àxel Esteve va assolir una 4a posició amb un temps de 1.32.77. El jove esquiador va acabar 3r i 7è en la primera i segona mànega, respectiva­ment. Però al còmput final, es va quedar a +0.15 del podi, que en aquest cas el va tancar l’espanyol Juan del Campo, seguit d’Aleix Auber (segon lloc) i Aingeru Garay (primer lloc amb 1.31.66).

L’altra actuació destacada va ser la de Xavier Cornella, qui va finalitzar 7è, a +1.99 de Garay. Tot plegat, els altres esquiadors nacionals que van acudir a aquesta cita van ser: Salvador Cornella (20è), Jan Torres (28è), Antoni Bea (31è), Marc Delgado (36è), Martí Llort (38è) i Nico Daban (43è).

Els qui també van córrer el primer descens, però no van acabar el segon, van ser Eric Ebri, Pirmin Estruga, Maià Font i Àlex Rius, sent aquest últim el

més destacat després de tancar el top10 en el primer.

ENTREGA DEL PODI DEL GEGANT Per

/ la seva part, l’equip femení no

La ‘rider’ Maeva Estevez ha tornat a la competició després d’estar tres mesos de baixa a causa de la luxació als ossos carpians de la mà dreta que va patir en una caiguda durant la pretempora­da a Corralco (Xile). Ahir dimecres, però, es va poder imposar als Campionats d’Espanya de boardercro­ss que se celebren a Baqueira-Beret. Així, va estar acompanyad­a al podi per les espanyoles Laia Gomáriz i Naia Aramendia, les quals van quedar en segon i tercer lloc, respectiva­ment. De fet, aquesta ha estat l’última cursa d’Estevez.

va completar l’eslàlom. Carla Mijares, qui a la primera mànega era el millor temps, a la segona no va poder finalitzar. Les seves companyes Clàudia Garcia i Emma Ledesma tampoc van poder arribar a la línia de meta. A banda, es va fer el lliurament de premis del gegant dels Nacionals espanyols que va guanyar dimarts Íria Medina, amb Mijares segona.

 ?? FAE ?? Íria Medina i Carla Mijares al podi del gegant dels Nacionals d’Espanya.
FAE Íria Medina i Carla Mijares al podi del gegant dels Nacionals d’Espanya.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra