El Periodic D'Andorra

L’Snowrow celebra al país la seva segona edició aquest mes d’abril

El festival de música electrònic­a tancarà la temporada d’esquí a les estacions de Grandvalir­a

- EL PERIòDIC ESCALDES-ENGORDANY

El festival de música electrònic­a Snowrow aterra al Principat per tancar la temporada d’esquí a Grandvalir­a. L’espectacle musical celebrarà la seva segona edició del 4 al 7 d’abril.

Després de l’èxit de l’any passat, amb més de 8.000 assistents diaris, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig acolliran de nou aquesta proposta única a Europa, la qual reuneix música electrònic­a, activitats de neu, ‘aprèsski’, jocs per a totes les edats, ‘secret parties’, espectacle­s, actuacions teatrals, col·lectius creatius i activitats sostenible­s amb més de vuit escenaris i 30 DJ.

Així, dins de la programaci­ó, el plat fort serà elrow Festival, el qual arriba amb un envelat amb capacitat per a 8.000 persones i on es donaran cita DJ internacio­nals de la talla del reconegut DJ i productor napolità Marco Carola, el suec Adam Beyer, capità del prestigiós segell Drumcode, i el DJ i productor de Livorno, Ilario Alicante. L’esdevenime­nt, que tindrà lloc de les 16.00 a les 00.00 hores el divendres 5 i el dissabte 6, només serà accessible per a majors de 18 que hagin comprat la seva entrada. La ubicació se situarà a la zona principal, amb un escenari interior amb capacitat per a 8.000 persones. Cal destacar que els abonaments del cap de setmana ja s’han esgotat, però encara queden les últimes entrades de dia, tant per divendres com per dissabte.

D’altra banda, el festival de dia tindrà lloc del dijous 4 al diumenge 7 en horari d’11.00 a 16.00 hores i està pensat especialme­nt per al públic familiar, amb accés gratuït a diferents activitats.

Finalment, cal esmentar que els abonaments del cap de setmana s’han esgotat, però encara queden les últimes entrades de dia, tant per divendres com per dissabte.

El Pas de la Casa i Grau Roig acolliran la segona edició del festival de música electrònic­a

 ?? TONI VILLEN-ELROW ?? Una imatge de l’Snowrow 2023.
TONI VILLEN-ELROW Una imatge de l’Snowrow 2023.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra