El Periodic D'Andorra

Creand Crèdit Andorrà llança una nova app pensada per al mòbil

L’aplicació ja està disponible per a iOS i Android

- EL PERIòDIC ESCALDES-ENGORDANY Sandra Sancho

Creand Crèdit Andorrà crea una nova aplicació per gestionar la banca en linia. Creand Banca Online ofereix un canal digital d’operativa i expressame­nt pensat per a mòbil (‘mobile first’). Ofereix una navegació més àgil, més visual i personalit­zable per facilitar les gestions financeres habituals. Des d’avui, la nova aplicació està disponible a les plataforme­s de descàrrega d’iOS i Android.

L’app té un nou sistema de validació d’operacions i una evolució cap un sistema molt més robust i segur

Entre les principals novetats de l’aplicació hi ha el nou sistema de validació d’operacions, una evolució cap a un sistema molt més robust i segur, el qual permetrà als usuaris que disposin de la biometria activa, validar les operacions amb el seu Face ID o la seva empremta.

Una altra de les grans millores és el grau de personalit­zació que ofereix l’app, ja que facilita que els clients puguin organitzar-se la banca ‘online’ segons les seves preferènci­es i tenir accessos destacats a les seves operacions habituals. També possibilit­a que puguin fer un seguiment més còmode dels diferents instrument­s financers o dels elements que l’usuari ha marcat com a preferits.

Això permet fer operacions en molt pocs clics i de manera molt més intuïtiva, com els accessos ràpids amb Operar i Bizum. Aquesta iniciativa, juntament amb un nou sistema de notificaci­ons activables, com ara l’avís del cobrament de la nòmina, de recepció de transferèn­cia o de reintegram­ent de caixer, permeten tenir un màxim control de les finances al client.

Els usuaris de l’app Creand Banca Online trobaran millores en les vies de relació amb l’entitat, amb un renovat mòdul d’’El Meu Gestor’ i una bústia on trobar correspond­ència, notificaci­ons i informes i documents rellevants. «Com a banca pionera en serveis digitals hem posat al mercat una banca ‘online mobile first’ pionera al sector, la qual facilita la gestió de les finances. Hem vetllat per fer una banca online per a tothom, basada en la usabilitat i la seguretat, elements clau per oferir un servei diferencia­l», ha explicat la responsabl­e de Banca Online i Nous Canals de Creand Crèdit Andorrà, Sandra Sancho

La nova app Creand Banca Online ja està disponible des d’ahir per als clients particular­s que hi poden accedir, amb una descàrrega intuïtiva i fàcil que no els hi suposarà cap tipus de problema. Pròximamen­t ho estarà també per als usuaris que disposin de funcionali­tats d’empresa i per als profession­als.

RESPONSABL­E DE BANCA ONLINE

«Com a banca pionera en serveis digitals hem posat al mercat una banca ‘online mobile first’, pionera al sector»

 ?? CREAND CRèDIT ANDORRà ?? Creand Crèdit Andorrà llança una nova app de banca digital.
CREAND CRèDIT ANDORRà Creand Crèdit Andorrà llança una nova app de banca digital.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra