El Periodic D'Andorra

Mijares i Cornella, campions d’Andorra en gegant

La pista les Canals acull el Campionat Nacional de la mateixa disciplina en categoria U14 i U16

- EL PERIòDIC ESCALDES-ENGORDANY ESQUIADORA

A la pista Avet de Soldeu es va disputar ahir el gegant femení dels Campionats Nacionals d’Andorra, en el qual l’esquiadora Carla Mijares va aconseguir la victòria i, a més, es va proclamar campiona d’Andorra de la disciplina. L’esquiadora es va imposar amb 1.40.09, guanyant a més les dues mànegues amb 48.81 la primera i 51.28 la segona. «Sortia potser amb més llibertat, sense pressió, només volia fer dues mànegues sòlides i gaudir-ho», va esmentar.

Després, la segona i tercera posició van ser per a les espanyoles Arrieta Rodríguez i June Garitano. I Clàudia Garcia, va ser sisena amb 1.42.28, a +2.19 de Mijares, mentre que Emma Ledesma va acabar 23a. Cal destacar que la competició no va comptar amb la presència de Jordina Caminal ni Íria Medina.

XAVIER CORNELLA, CAMPIó D’ANDORRA DE GEGANT Al mateix temps, també

/ es va disputar en la mateixa pista el gegant masculí dels Campionats Nacionals d’Andorra. En aquesta categoria, Xavier Cornella, qui va ser desè a la cursa, va ser el millor andorrà i, per tant, es va proclamar campió nacional de la disciplina. Així doncs, la victòria va ser per a l’italià Davide Leonardo Seppi, el qual es va imposar amb 1.35.38, amb 0.18 sobre el francès Victor Muffat-Jeandet, i amb 0.58 respecte al tercer, l’espanyol Aingeru Garay.

U14 I U16 A la pista les Canals, es

/ va celebrar el Campionat Nacional de gegant en categoria U14 i U16, correspone­nt a més a la Copa Popeyes, Trofeu Ros

sell i Copa Coprínceps. Thomas i Hans Breitfuss van ser els guanyadors en categoria masculina, i Paula Ledesma i Etna Pou en categoria femenina.

En homes U14, la victòria va ser per a Breitfuss amb 1.34.28, mentre que segon va ser Marc de Visa amb +0.02, i tercer Manel Romo, a 1.42. Així, en U16, Breitfuss va ser el campió, amb 1.31.05, mentre que segon i tercer van ser Arnau Escabrós i Eric Mitjana, a 0.35 i 0.55, respectiva­ment. En dones U14, Paula Ledesma es va imposar amb 1.34.19, mentre que Júlia Capdevila va ser segona a 0.30, i Eloa Martins tercera a 1.55. I en U16, Etna Pou va guanyar amb 1.30.04, mentre que la van acompanyar al podi Carlota Comellas, segona amb +2.24, i Ainhoa Piccino, tercera amb 2.35.

?? FAE ?? L’esquiadora Carla Mijares, guanyadora del GS del NC d’Andorra.
FAE L’esquiadora Carla Mijares, guanyadora del GS del NC d’Andorra.
 ?? ?? CARLA MIJARES «Sortia potser amb més llibertat, sense pressió, només volia fer dues mànegues sòlides i gaudir-ho»