El Periodic D'Andorra

Andbus Prime assoleix 8.217 subscripto­rs en el primer mes

La iniciativa s’afegeix a les accions que l’empresa està duent cap a la mobilitat sostenible

- EL PERIòDIC

Un total de 8.217 usuaris s’han registrat com a membres de l’Andbus Prime durant el primer mes de funcioname­nt del servei, una xifra que supera àmpliament les expectativ­es inicials de l’empresa. L’objectiu principal és facilitar els desplaçame­nts del conjunt de la població andorrana cap a Barcelona, Lleida i Toulouse, així com fomentar l’ús del transport públic entre els ciutadans que acostumen a fer servir el vehicle particular.

En aquest sentit, cal recordar que l’Andbus Prime és una subscripci­ó anual que substituei­x els antics abonaments, incloent-hi les tres ciutats claus per a la mobilitat de la població del Principat i permetent que els viatgers no hagin de fer un únic pagament de cop. A més, amb l’objectiu de fer més atractiu el servei, la subscripci­ó dona dret a beneficiar-se d’altres descomptes a empreses d’Andorra.

L’Andbus Prime s’afegeix a la cronologia d’accions que Andbus està duent a terme des de fa molts anys per establir-se com a l’empresa referent del transport de viatgers per carretera a Andorra: l’obtenció dels segells de qualitat ISO 9001 i UNE 13816, la neutralita­t de les emissions de CO2, la implementa­ció de Llum Verda de la mà de FEDA i el guardó que ens identifica com a membres de l’Andorra Selected gràcies al nostre servei de trasllats VIP són altres punts diferencia­ls que van en sintonia amb el servei Prime.

En el comunicat de premsa apunten que l’equip humà i la filosofia de l’empresa, és el que ha permès desenvolup­ar un sistema de transport públic únic a Andorra: les arribades i les recollides a dins del país per complement­ar els serveis de la línia regular.

Amb l’objectiu de fer més atractiu el servei, la subscripci­ó dona dret a beneficiar-se d’altres descomptes

 ?? ANDBUS ?? Imatge d’arxiu d’un autobús.
ANDBUS Imatge d’arxiu d’un autobús.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra