El Periodic D'Andorra

Natxo Lezkano

- ENTRENADOR MORABANC ANDORRA

«Tot passa per ser molt competitiu­s i després tenir un bon dia i que ells no el tinguin, però la mentalitat és el més important»

«No anem a veure què passa, estem preparant bé els duels i algunes vegades ens hem quedat a prop de vèncer»

«Espero que Montero s’abstingui una mica de l’ambient que pugui haverhi i de les sensacions de tornar a l’illa»

«No podem complir un objectiu com el que tenim [el de salvar la categoria] només depenent dels partits a la Bombonera» nent. D’altra banda, Alexander Madsen pateix una sobrecàrre­ga muscular que necessita total repòs per la seva recuperaci­ó. Tot i això, Lezkano va esmentar que el finlandès vol estar a la pista, «així que si està per jugar i ajudar ens serveix, és un més».

MONTERO, DE NOU A GRAN CANÀRIA

/ Jean Montero tornarà a la que va ser casa seva (i que encara continua sent perquè aquest curs està cedit pels canaris) i de la qual no va marxar de les millors maneres. És per això que l’internacio­nal dominicà pot esperar un ambient hostil, un fet que no preocupa al seu entrenador. «És molt jove però molt madur», va comentar Lezkano, qui espera que Montero «s’abstingui una mica de l’ambient que pugui haver-hi i de les sensacions de tornar a l’illa, i que estigui plenament centrat en el duel perquè té la maduresa perquè això no l’afecti molt».

EL CANAL El partit d’aquest diumenge

/ es podrà veure pel canal ‘Multidepor­te 2’, situat al dial 295 del servei de televisió sobre fibra òptica d’Andorra Telecom amb els paquets ‘Selección’ o ‘Movistar+ TotalPlus’.

 ?? ACB PHOTO / D. CATALáN ?? Jerrick Harding sota cistella contra el Coviran Granada.
ACB PHOTO / D. CATALáN Jerrick Harding sota cistella contra el Coviran Granada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra