El Periodic D'Andorra

Molly Puigcercós és finalista del festival de Sanremo Júnior

La cantant va impressona­r el públic amb la interpreta­ció de «It’s All Coming Back to Me Now»

- EL PERIòDIC ESCALDES-ENGORDANY

La sensació musical Molly Puigcercós d’Andorra va captivar els cors al prestigiós Festival de Música de Sanremo Júnior la setmana passada. D’entre més de 1.000 participan­ts, la captivador­a actuació de la Molly li va valer un lloc cobdiciat a les finals després de diversos dies d’intensa competició.

Amb només 13 anys, la Molly va impression­ar el públic amb la seva interpreta­ció emotiva de «It’s All Coming Back to Me Now», de Celine Dion, combinant amb habilitat la finesa clàssica amb un toc contempora­ni. Moltes nacions més grans no van arribar a la final, així

Molly Puigcercós CANTANT

«Va ser un honor increïble compartir la meva a l’escenari amb alguns dels joves cantants més talentosos»

que la selecció d’una nació petita com Andorra destaca el seu talent excepciona­l i l’aplicabili­tat universal de la seva música.

Reflexiona­nt sobre la seva experiènci­a, la Molly va expressar gratitud per l’oportunita­t, afir

mant que «va ser un honor increïble compartir la meva veu a l’escenari amb alguns dels joves cantants més talentosos. L’energia i l’entusiasme de l’audiència van ser realment inspirador­s.»

El viatge extraordin­ari de la Molly Puigcercós al Festival de Música de Sanremo Júnior consolida el seu estat com a estrella emergent de la indústria musical.

Ara mateix, la Molly i la seva germana Shelly estan promociona­nt el seu senzill actual com a 2216, «You Can Call Me Baby», una cançó dedicada a aquella persona especial amb la qual sempre pots comptar i que va ser escrita per la seva mare, la Susanne Georgi, la qual és també cantant i va participar el 2009 en el Festival d’Eurovisió representa­nt Andorra.

 ?? STARS MANAGEMENT ?? La jove promesa de la música, Molly Puigcercos.
STARS MANAGEMENT La jove promesa de la música, Molly Puigcercos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra