El Periodic D'Andorra

González confia en l’aportació del Govern per fer un Estadi Comunal «digne»

Les parts ja s’han reunit i «hi ha bona sintonia per treballar plegats»

- POL FORCADA QUEVEDO ESCALDES - ENGORDANY

El cònsol major d’Andorra la Vella, Sergi González, es mostra confiat en què el Govern pugui fer una aportació per enllestir un Estadi Comunal Joan Samarra Vila «digne». Si més no, ahir va apuntar que des de la corporació buscaran «l’encaix» amb l’Executiu per acollir els Jocs dels Petits Estats l’any vinent: «Crec que és una missió a nivell nacional i que la parròquia d’Andorra la Vella té la voluntat, però necessitem l’ajuda del Govern i el Comitè Olímpic Andorrà (COA)».

En aquest sentit, i demanat per la intervenci­ó de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, en què esmentava que l’Executiu no faria inversions, González va indicar que la ministra «no va dir que no, va dir que cal fer unes inversions». Així, el cònsol major va apuntar que el dilluns es van reunir les dues parts «i crec que hi ha bona sintonia per treballar plegats».

Preguntat per terminis, González va esmentar que la prioritat que tenen al Comú de la capital és la que va demanar la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) i el COA amb la millora del tartan, aspecte que ja tenen pressupost­at per a aquest 2024. Llavors, les altres aportacion­s i millores «crec

que si ens posem d’acord al maig les podríem tenir al maig de l’any vinent» per fer, va assenyalar, no només una rentada de cara de la infraestru­ctura, sinó per donar-li un impuls, «que ja toca».

En darrer lloc, el cònsol major va recordar que a l’Estadi Comunal Joan Samarra fa més de vuit anys que només s’hi han destinat 60.000 euros.

L’ESTADI PER A L’FC ANDORRA El cònsol

/ major d’Andorra la Vella, Sergi González, va destacar ahir que continua sense haver-hi cap novetat, almenys per la seva part, sobre la proposta d’estadi de l’FC Andorra. Així mateix, la ministra de Cultura, Joventut i Esport, Mònica Bonell, va explicar a RTVA que la intenció de l’Executiu és que el club tricolor no hagi de marxar del Principat per jugar els seus partits com a local i que la principal preocupaci­ó és trobarli encaix pels primers quatre mesos de competició mentre l’estadi de la FAF no està enllestit. Doncs, de moment continua el fulletó.

 ?? ARXIU ANA ?? L’Estadi Comunal Joan Samarra Vila.
ARXIU ANA L’Estadi Comunal Joan Samarra Vila.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra