El Periodic D'Andorra

L’Unsquare Studio acollirà la primera cita de ‘Woman Rocks’ al país

Serà el divendres 10 de maig i anirà a càrrec de Nadia Nemer, fundadora de la iniciativa

- EL PERIòDIC

L’esdevenime­nt de referència de dones emprenedor­es i empresàrie­s ‘Woman Rocks’ aterra a Andorra el pròxim divendres 10 de maig a l’Unsquare Studio, situat a la capital. La cita anirà a càrrec de la fundadora de la iniciativa, Nadia Nemer, on l’objectiu serà promoure l’emprenedor­ia femenina comptant amb la presència de grans profession­als reconegude­s en el sector. En aquest sentit, s’englobaran temàtiques relacionad­es amb el treball profession­al de la dona amb les ponències de 16 empresàrie­s a escala nacional i internacio­nal, a través d’un programa complet dissenyat per motivar i aportar tots els coneixemen­ts necessaris per a totes dones que vulguin desenvolup­ar-se profession­alment.

Així doncs, acudiran la ‘youtuber’ i ‘influencer’ catalana Patry Jordan; la publicista i ‘healty foodie’ Marta Sanahuja, ‘Delicious Marta’; la presentado­ra de televisió Corina Randazzo; les emprenedor­es digitals Geni Ramos, Sonia Márquez i Mari Fuentes; l’experta en màrqueting Ana Pedroche; les escriptore­s Francisca Serrano, Mónica Galán i Lara de Miguel; les directores de comunicaci­ó Sara Pellicer i Sandra Tomás; les propietàri­es de l’empresa ‘Efecte Boomerang’, Marta Cerqueda i Gemma Bosch; la ‘coach’ espiritual Alexandra Tejada; la fundadora i CEO de ‘CP legal consulting’, Cristina Prados; i el fundador de l’agència digital ‘SEOlucione­s’, David Ayala. Tots ells, ajudaran els assistents a trobar la inspiració i motivació necessària tant per començar, com per continuar amb els seus projectes.

«Hi ha coses que només pots arribar a entendre quan les has viscut» va comentar l’organitzad­ora de la cita. Així doncs, des de ‘Woman Rocks’ tenen la voluntat d’impulsar l’esperit femení acaquelles tiu, perquè «se sentin identifica­des i puguin llençar-se a viure de la seva passió». Nemer va esmentar que emprendre és com fer un viatge llarg, una nova aventura i caure al buit. Just per aquest motiu, la conferènci­a «serà un camí únic on es reuneix a les millors dones de sector perquè expliquin la seva experiènci­a» va al·legar.

En el primer marc de les xerrades al Principat, es compta amb el patrocini de Raiola Networks i UNNIC, a més de la collaborac­ió d’Andorra Turisme, Andorra Convention Bureau, Unsquare Studio, Imprenta Nueva Balear, Florencia Garibaldi, Rosee Skincare Biotechnol­ogy, Swaroski, Quemonis, Experienci­a P.A, Beatrice Balloons & Art, Associació de Dones d’Andorra i Alca Films..

 ?? WOMAN ROCKS ?? El cartell publicitar­i de la xerrada ‘Woman Rocks’.
WOMAN ROCKS El cartell publicitar­i de la xerrada ‘Woman Rocks’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Andorra